Groots nieuws: lancering Sufficio 2!

Vol trots maken wij bekend: 1 juli 2019 gaat Sufficio 2 live! De afgelopen jaren is Sufficio uitgegroeid tot een autoriteit in Nederland voor compliance-management milieu en arbo. We zijn marktleider in Nederland, een prestatie waar wij enorm trots op zijn.

We hebben Sufficio 2 gebouwd op basis van jullie suggesties en verbetervoorstellen. Er is niet doorontwikkeld op het oude platform, maar we hebben een volledig nieuw platform ontwikkeld. De snelheid is enorm verbeterd, evenals het gebruiksgemak.

We houden jullie de komende weken op de hoogte van de stappen die doorlopen worden op weg naar de livegang van Sufficio 2: migratie van data naar de nieuwe applicatie, het gebruik van ‘how-to-filmpjes’ en ‘frequently asked questions’, enzovoort. Houd onze nieuwbrieven in de gaten en overleg alvast met je collega’s over de omzetting naar Sufficio 2.

 

Grootste wijzigingen in Sufficio 2.0

Snelheid

Je merkt direct de toegenomen snelheid bij het schakelen tussen pagina’s en het genereren van rapportages. Door betere ‘formules’  in de achtergrond van Sufficio, hoeft er maar een fractie van de data geladen te worden, wat dus een enorme tijdswinst oplevert.

Intuïtiever

De nieuwe tool heeft een heldere interface die zorgt voor een intuïtieve bediening.  Je kunt makkelijk en snel werken en dat betekent ook plezierig werken. Alle functies zijn binnen handbereik en we hebben gezocht naar de meest gebruiksvriendelijke indeling. De tool is responsive, waardoor hij zowel op groot als kleiner beeldscherm goed en prettig te gebruiken is.

How-to filmpjes en FAQ

Geen lange handleidingen meer om in te zoeken. We hebben alle veelvoorkomende handelingen voorzien van een ‘how-to-filmpje’ en een complete FAQ (Frequently asked Questions) opgesteld. We gaan ervanuit dat je, evt. na het gebruiken van deze hulpmiddelen, volledig zelfstandig kan werken met Sufficio 2.0.

Lukt het niet? Uiteraard kun je terugvallen op de helpdesk van de vestiging waarbij je aangesloten bent.

Overzicht en gebruiksvriendelijk

We hebben gezorgd voor duidelijke en overzichtelijke actielijsten. Wil je een totaaloverzicht, of alleen je acties voor 1 module? Je eigen acties zien, of die van je collega? Het kan allemaal. Daarnaast kun je in de overzichten makkelijk filteren of selecties maken.  

  

Prelancering BMD Advies keyusers

Het lanceren van een nieuwe editie van Sufficio is niet gemakkelijk. Daarom halen wij alles uit de kast om jullie te ondersteunen bij de overgang. Het is van groot belang dat de data uit Sufficio meegaat naar Sufficio 2.0. We zorgen er ook voor dat alle BMD adviseurs opgeleid worden. Zij kunnen jullie dan optimaal blijven ondersteunen bij de kracht van het product: Compliant zijn!

Om dit te realiseren hebben wij de key-users van alle BMD vestigingen uitgenodigd om kennis te maken met ‘De zorgeloze wereld van Sufficio’. Onze presentatieruimte was volledig ingericht als Ibiza loungeclub. In deze relaxte omgeving zijn alle nieuwe features getoond en besproken met de key-users.

Op dit moment vinden de laatste wijzigingen plaats, zodat Sufficio 2 op 1 juli 2019 om 12:00 uur live kan gaan!!!

 

Tijdelijk offline

Let op: Om de overgang naar Sufficio 2 mogelijk te maken, moet alle beschikbare en gearchiveerde data gemigreerd worden naar het nieuwe platform. Helaas is het hierbij noodzakelijk dat de huidige versie van Sufficio enkele dagen offline is. We beperken dit tot een minimum. Van 26 juni 00:01 uur tot 30 juni 23:59 zal Sufficio niet benaderbaar zijn. In de volgende nieuwsbrieven komen we hier nog inhoudelijk op terug. Onder andere over hoe om te gaan met compliance beoordelingen of externe audits gedurende deze periode.

 

De volgende editie van de nieuwsbrief is verschenen en kun je hier vinden.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden