Nieuwe versie Sufficio 2.1 is live!

De update naar Sufficio 2.1 is succesvol gerealiseerd. 2.1 bevat vernieuwde functies en verbeterde oplossingen voor zowel klantgebruikers als adviseurs. Handige schermen en nieuwe overzichten zijn toegevoegd om het werken in Sufficio nog gebruiksvriendelijker en eenvoudiger te maken.

Aantal voorbeelden van Sufficio 2.1

Het ‘actualiteiten rapport’ en het ‘rapport opmerkingen overzicht’. Hiermee zie je in één oogopslag de wijzigingen tussen een nieuwe en eerdere rapportage en alle opmerkingen die gemaakt zijn in een conceptrapportage. Een stap vooruit naar volledig digitaal werken zodat separaat mailen van gescande PDF documenten met notities niet meer nodig is. Deze vorm van afstemming maakt Sufficio nog actueler en bedrijfsspecifieker. Daarnaast kun je ook informatie over Certificerende Instanties en datum van externe audits bijhouden. Lees hier uitgebreid wat er nog meer is veranderd!

Met de nieuwe functies in deze versie van Sufficio hebben wij zowel suggesties als aanbevelingen en de meest essentiële bugs opgelost. Tussentijdse updates zijn gratis en het resultaat van enthousiaste gebruikers van Sufficio. We blijven door ontwikkelen zodat Sufficio nog meer voordelen met zich meebrengt om volledigheid in wet- en regelgeving te borgen en het “voldoen aan” te bewaken.

Klaar om aan de slag te gaan? Login op Sufficio en ontdek wat nieuw is!

 

 

Kijk mee! Volg ons gratis webinar Sufficio 2.1 op 16 april om 15:00 uur

Ben je benieuwd naar de update? Kijk dan mee met ons webinar Sufficio 2.1 op 16 april. Dit webinar is kosteloos met ruimte voor het stellen van vragen. Met dit webinar nemen we een kijkje in Sufficio 2.1 en vertellen wij over de nieuwe functiemogelijkheden binnen deze compliance software. Meld je hier aan. Kun je niet op 16 april? Meld je alsnog aan! We sturen de replay naar iedereen die zich aanmeld.

 

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden