Nieuwe versie Sufficio up&running voor de Belgische markt

Onlangs waren wij ver over de Belgische grens in Kortrijk aanwezig bij onze partner Forma bvba. Forma is gespecialiseerd in het opzetten van managementsystemen en beschikt kennis over kwaliteit, veiligheid, milieu en informatieveiligheid. Wij trainden daar de adviseurs in de nieuw ontwikkelde versie van Sufficio. Voor bedrijven in België die te maken hebben met verplichtingen vanuit wet- en regelgeving biedt Sufficio Preventie en Sufficio Milieu in klip en klare taal de oplossing voor aantoonbaar voldoen aan.

We kijken tevreden terug op deze trainingssessie en de Forma adviseurs zijn helemaal thuis in het vernieuwde Sufficio. De krachtige eigenschappen in de applicatie zoals; actuele database, slimme vragenlijst, compliance rapportage met acties zijn ‘vertaald’ naar de Belgische markt. De grote ontwikkelingen in het online systeem hebben ook hun verwachtingen overtroffen.

Wil je zelf een kijkje nemen en de voordelen van Sufficio ervaren, vraag dan een demo versie aan en ga actief aan de slag. Stimuleer continue verbetering in jouw bedrijf met Sufficio.

Sufficio is sneller, mooier en (nog) beter!  

 

Contactgegevens Sufficio BE: Preventie en Milieu 

Naam:Josefin Dessein
E-mail:info@verbeteren.be
GSM:056 70 77 30

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden