Sufficio 2: hoe nu verder?

Voor de lancering van de nieuwe editie komen veel vakdisciplines bij elkaar. Softwarebouwers ontmoeten communicatiestrategen, Sufficio-gebruikers ontmoeten BMD-adviseurs. Het Sufficio-team heeft een allesomvattend draaiboek opgesteld om dit in goede banen te leiden. We verwachten dat de lancering van Sufficio en de migratie van data vlekkeloos gaat verlopen.

Roadshow

Het Sufficio-team bezocht in de afgelopen twee weken alle BMD kantoren om het nieuwe platform te presenteren aan de adviseurs. Jullie contactpersonen leiden we op tot Sufficio 2 gebruikers. Dit gaat niet van de ene op de ander dag, maar op 1 juli 2019 zijn ze zeker zo ver.

‘How-to-filmpjes’, FAQ en de helpdesk

Sufficio 2 werkt veel intuïtiever dan de huidige versie. Dit wordt aangevuld met how-to-filmpjes voor veel voorkomende handelingen in het programma. Op 1 juli zal er ook een lijst beschikbaar zijn met veel gestelde vragen. Beiden zijn vanuit de software te raadplegen. Toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met je vaste adviseurs/contactpersoon. Vanuit Sufficio is Mark Bloemendaal als 2e-lijns helpdesk voor adviseurs beschikbaar.

Bugs en ‘kinderziektes’

Bij het lanceren van nieuwe software is er altijd een risico op ‘kinderziektes’. De software wordt goed getest en de migratie zal zo zorgvuldig mogelijk plaatsvinden. Desondanks kunnen er situaties ontstaan die niet voorspeld kunnen worden. Wees niet bang: alle data wordt separaat, in duplicaat en goed beveiligd gearchiveerd. Zo ontstaat er geen risico op het permanent verliezen van data.

Ontdek je een bug of klopt er ergens iets niet? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan je contactpersoon. Wij beoordelen de afwijking dan zo snel en zorgvuldig mogelijk en zorgen voor een passende oplossing.

We stellen alles in het werk om bugs/kinderziektes te beperken. Wij vragen je begrip, mocht er toch iets niet helemaal goed functioneren.

De volgende editie van de nieuwsbrief is verschenen en kun je hier vinden.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden