Sufficio 2.3 update

De laatste update is van nog niet zo lang geleden, maar we hebben nu alweer goed nieuws: de update naar Sufficio 2.3 komt er aan! Benieuwd naar de vernieuwingen? We vertellen je er graag meer over.  

Dinsdag 2 februari gaat Sufficio 2.3 live!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan verdere verbeteringen voor al onze gebruikers. Met de update naar Sufficio 2.3 realiseren we wederom een aantal wensen 'uit het land' en we verhelpen alle bugs van de afgelopen maanden.  

Lang wachten is niet nodig: 2 februari gaan we live*! 

* Let op: deze dag is Sufficio tijdelijk niet te bereiken. Lees hieronder hoe jij je hierop kunt voorbereiden.   

Wat is er nieuw? 

In de update naar Sufficio 2.3 nemen we een aantal ontwikkelingen mee. De belangrijkste zijn:  

  • Jouw opmerkingen op de conceptrapportage worden vanaf nu bewaard om later terug te kijken.  
  • Op het dashboard kun je straks in het tweede diagram op je eigen naam klikken om jouw openstaande actiepunten te zien in de actielijst.  
  • We gaan je vanuit Sufficio per mail helpen herinneren aan een openstaande rapportage. Keur je jouw rapportage goed, krijg je vanaf dan ook de juiste updates met gewijzigde wet-en regelgeving.  
  • In de maandelijkse update-mail nemen we een directe koppeling op naar de wijziging van betreffend aspect. Zo zie je nog sneller wat er voor jouw bedrijf verandert.  
  • De hoofdgebruiker van een module wordt nu op de beginpagina getoond bij de organisatie. Deze contactpersoon ontvangt standaard de updatemail en keurt de rapportages goed.

  •   

Houd Sufficio (audit) informatie paraat 

Om de update goed uit te voeren, is het systeem op 2 februari korte tijd offline. Heb je die dag een compliance audit gepland? Wij helpen je graag met het treffen van de voorbereidingen. Heb je informatie nodig uit Sufficio? Download dan op tijd de PDF rapportage met actielijst

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden