Sufficio hoofdsponsor event QESH 4.0

Sufficio is hoofdsponsor van QESH 4.0: een event georganiseerd door diverse kwaliteitskringen in Nederland. Sufficio QESH 4.0 staat geheel in het teken van big data en technologieHoe slimme software je verder helpt met QESH. Het event vindt plaats op dinsdag 24 september 2019 in Scherpenzeel.

Sufficio QESH 4.0: Hoe de digitale wereld ons verder brengt. Wil je de laatste ontwikkelingen van QESH-management tot je nemen? Dan is deelname aan dit QESH event een ‘must do’!

Sufficio QESH 4.0

QESH-rollen worden steeds breder

We leven in een tijdperk waar papier plaatsmaakt voor digitalisering. Deze ontwikkeling vraagt meer en meer verbinding tussen mensen, informatie en machines. Als QESH-manager sta je hier middenin als het gaat om systeemintegratie, ISO-normen en compliance. Sufficio is hierbij de slimme compliance tool. Het ondersteunt je bij het vaststellen van de van toepassing zijnde regels en de naleving daarvan.

Benut kansen en verbind medewerkers

Stimuleer continue verbetering binnen jouw bedrijf met Sufficio. Voldoe niet alleen aan wetgeving, maar zorg ook voor een efficiënte compliance beoordeling en beheers risico’s. Het toewijzen van acties is nog nooit zo makkelijk geweest. Betrokkenheid en het verbinden van medewerkers aan verbetermaatregelen is het doel, daarna komt de naleving van regels vanzelf.

Maak gebruik van een Sufficio proefperiode

Laat je verrassen door wat Sufficio voor jouw bedrijf betekent met ons aanbod om een Sufficio proefperiode te starten. Maak geheel vrijblijvend gratis 2 maanden gebruik van Sufficio Milieu of Sufficio Arbo. Ga aan de slag met jouw eigen, op maat gemaakt register met van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Sufficio ondersteunt jou bij het voldoen aan de eisen die worden gesteld aan organisaties en managementsystemen. Zo’n kans voor een gratis proefperiode laat je natuurlijk niet liggen!

Tot op het event! Wij ontmoeten je graag op de Sufficio stand.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden