Sufficio Vlaanderen gaat live!!

Sufficio, de online tool voor het borgen en bijhouden van wet- en regelgeving, slaat haar vleugels uit naar het buitenland.

Als eerste ‘land’ omarmen wij Vlaanderen, daar waar ook dochterbedrijven van onze bestaande klanten zijn gevestigd. Met de samenwerking tussen Forma bvba (Verbeteren.be) uit Kortrijk en BMD Advies Oost uit Deventer, levert Sufficio nu ook een compacte oplossing onder de naam Sufficio Preventie.

Per 1 januari aanstaande gaat de preventiemodule online en in de loop van 2017 volgt nog de milieumodule voor deze Belgische markt. Sufficio Preventie maakt direct al een vliegende start door een aantal Sufficio klanten in Nederland ook in het deel Vlaanderen te gaan bedienen. Ook in andere delen van België wordt een samenwerking met resellers aangegaan, zoals in de provincie Antwerpen, Limburg en Vlaams- Brabant. In de toekomst verwacht Sufficio nog meer (deel)landen toe te voegen aan haar online tools. Hiermee bevestigt zij de toename in het gebruik van Sufficio, dat met een olievlek in Nederland en ook daarbuiten steeds groter wordt.

Bron: BMD Advies

Ondertekening samenwerking Sufficio BE een feit!

Norman Smit van BMD Advies Oost en Stijn Mahieu van Forma bvba (Verbeteren.be) hebben de samenwerking voor Sufficio BE bekrachtigd. Sufficio Preventie is de eerste module die binnenkort op de Vlaamse markt wordt gelanceerd.

 

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden