Bestellen

Sufficio - het Workflow Management Systeem - is een workflow- en actiemanagementsysteem op abonnementsbasis. Download Prijsinformatie 2021 van Sufficio en één van haar modules. De prijsstructuur transparant en afhankelijk van het aantal medewerkers per bedrijfsvestiging. Een jaarabonnement ofwel servicecontract op Sufficio geeft je online toegang tot de webbased applicatie voor een kalenderjaar. De specifieke gebruikersvoorwaarden voor Sufficio maken onderdeel uit van de algemene voorwaarden van BMD Advies en zijn vooraf opvraagbaar. Wil je meer weten welke bijdrage Sufficio en ook andere oplossingen je precies leveren, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Alle modules op een rij

     

  • Werken met Sufficio betekent werken met bijvoorbeeld Sufficio Milieu. Deze oplossing biedt tijdwinst en bespaart kosten voor het bijhouden van wet- en regelgeving.
  • Nieuw is nu Sufficio MAR in combinatie met Sufficio Milieu voor het opstellen van een online milieuaspectenregister.
  • Naast de oplossing voor de milieuwet- en regelgeving in Sufficio Milieu bevat het overkoepelende systeem Sufficio ook een toepassing Sufficio Arbo voor ISO 45001 gecertificeerde bedrijven.
  • De module Sufficio RI&E biedt de mogelijkheid om de RI&E en het Plan van Aanpak actueel te houden.

Met Sufficio volg je de Plan-, Do-, Check-, Act-cyclus en creëer je een workflow managementsysteem dat je vanuit een dashboard kan besturen.  

 

Nieuwsgierig wat Sufficio jou te bieden heeft? Dat kan! Vraag dan een demo aan.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden