Bestellen

Sufficio - het Workflow Management Systeem - is een workflow- en actiemanagementsysteem op abonnementsbasis. Download Prijsinformatie van Sufficio en één van haar modules. De prijsstructuur transparant en afhankelijk van het aantal medewerkers per bedrijfsvestiging. Een jaarabonnement ofwel servicecontract op Sufficio geeft je online toegang tot de webbased applicatie voor een kalenderjaar. De specifieke gebruikersvoorwaarden voor Sufficio maken onderdeel uit van de algemene voorwaarden van BMD Advies en zijn vooraf opvraagbaar. 

Demo

Nieuwsgierig wat Sufficio je te bieden heeft? Bekijk de Sufficio video op de home pagina en/of vraag nu gratis 2 maanden een Sufficio proefperiode aan. Beoordeel zelf in hoeverre Sufficio aansluit bij je verwachtingen en wensen. De proefperiode is alleen mogelijk voor Sufficio Milieu of Sufficio Arbo. Wil je een demonstratie krijgen van een van de andere modules? Dat kan!

Andere modules

Sufficio Arbo voor uw arbowetgevingSufficio RIE voor risicomanagement  

Werken met Sufficio betekent ook mogelijkheid tot werken met bijvoorbeeld Sufficio Milieu. Deze oplossing biedt tijdwinst en bespaart kosten voor het bijhouden van wet- en regelgeving. Nieuw is nu Sufficio MAR voor het opstellen van een online milieuaspectenregister. Naast de oplossing voor de milieuwet- en regelgeving in Sufficio Milieu bevat het overkoepelende systeem Sufficio ook een toepassing Sufficio Arbo voor ISO 45001(voorheen OSHAS 18001) gecertificeerde bedrijven. De module Sufficio RI&E biedt de mogelijkheid om de RI&E en het Plan van Aanpak actueel te houden. Met Sufficio volgt je de Plan-, Do-, Check-, Act-cyclus en creëer je een workflow managementsysteem dat vanuit een dashboard is te besturen. Wil je meer weten welke bijdrage Sufficio en ook andere oplossingen je precies leveren, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

 

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden