Bestellen

Sufficio Arbo is de module binnen de algemene webbased-applicatie Sufficio waarmee abonnees toegang krijgen tot hun eigen arbowettelijk aspectenregister. Je stelt met onze adviseur een wettelijk aspectenregisteropmaat samen en houdt deze met een abonnement actueel. Je logt online in, op een eigen systeem, dat altijd up-to-date is. Sufficio Arbo werkt op abonnementsbasis per jaar. Wij garanderen je een actueel register binnen 5 werkdagen, na de intake zo mogelijk sneller. Daarnaast is onze Sufficio Arbo projectleider nauw betrokken bij iedere aanvraag en biedt technische ondersteuning bij de opzet en het gebruik.

Prijsinformatie van Sufficio

De prijsstructuur is transparant en afhankelijk van het aantal medewerkers per bedrijfsvestiging. Je betaalt eenmalig een bedrag à € 850,- dat betrekking heeft op de initiële samenstelling van het register en het opstellen van Sufficio Arbo. Dit gebeurt samen met één van onze adviseurs en op je eigen locatie. Daarnaast betaal je aanvullend de jaarlijkse kosten voor het up to date houden van het register en voor de controle op het voldoen aan wetgeving (compliance), download Prijsinformatie Sufficio 2021.

Je beschikt al binnen enkele werkdagen over een eigen register, op maat toegesneden op het bedrijf en afgestemd op de complexiteit van de eigen bedrijfsvoering met machines, processen en dergelijke. Onze adviseur neemt contact met je op voor het maken van concrete werkafspraken en het doornemen van de aanpak, de planning en organisatie. Binnen enkele dagen, uiteraard afhankelijk van de situatie en input, kun je met medewerkers aan de slag met Sufficio Arbo. 

Jaarlijkse kosten geen verrassingen achteraf

De jaarlijkse kosten hebben betrekking op het actualiseren van het register met maandelijkse updates. Controle op naleving van de arbowet- en regelgeving komen voort uit het compliance bezoek. Binnen het abonnement voert een van onze adviseurs deze jaarlijkse controle op naleving van arbowet- en regelgeving uit. Tijdens deze controle worden (selecties van) de van toepassing zijnde arbovoorschriften onder andere uit het Arbowet, Arbobesluit, en overige (pseudo)wetgeving gecontroleerd. Een all-in prijs, geen verrassingen achteraf. De specifieke gebruikersvoorwaarden voor Sufficio en haar modules maken onderdeel uit van de algemene voorwaarden van BMD Advies en zijn vooraf opvraagbaar.

Sufficio op meerdere vestigingen? Dat is mogelijk: bij meer dan één vestiging of verschillende locaties/vestigingen gelden interessante combinatieprijzen. Neem hiervoor contact op met de BMD vestiging in de regio.

 

Nieuwsgierig wat Sufficio je te bieden heeft? Dat kan! Vraag dan een demo aan.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden