Bestellen

Binnen 24 uur reageren wij op je offerte aanvraag. Wij stellen op basis van de gegevens uit het Sufficio RI&E offerte-aanvraagformulier een offerte op. Deze offerte is maatwerk en sluit specifiek aan bij de eigen situatie. Dit is zeker niet automatisch duurder dan aanbieders met vaste prijzen. Tenslotte blijft een gratis instrument niet altijd ‘gratis’ als er later meerwerk met advies aan te pas moet komen.

Prijs als totaal oplossing

Sufficio RI&E is onderdeel van Sufficio: het Workflow Managementsysteem. De prijs voor een basis RI&E is geheel maatwerk en wordt mede bepaald door het aantal locaties (vestigingen en/of afdelingen) die het bedrijf heeft. Je geeft zelf aan wat de wensen zijn vanuit het centrale organisatiebeleid. Voor welke locaties wel of geen aparte RI&E moet worden uitgevoerd, de branche waarin het bedrijf werkzaam is en over andere specifieke aandachtspunten. Een all-in prijs, geen verrassingen achteraf.

Onderhoudscontract actualisatie

Het jaarlijks actualiseren en onderhouden van de RI&E met het Plan van Aanpak vindt plaats vanuit de basis RI&E die in Sufficio is gemaakt. Voor het actualiseren doen wij een aanvullende prijsopgave in abonnementsvorm. Verdiepende onderzoeken kunnen hier ook aan worden toegevoegd.

Jaarabonnementen andere modules

Een jaarabonnement op een van de modules van Sufficio geeft je online toegang tot de webbased applicatie voor een kalenderjaar, Prijsinformatie Sufficio 2021. Je houdt met Sufficio alle acties controleerbaar en beheersbaar. Je logt online in, op een eigen systeem dat altijd actueel is. Je kunt voor vragen terecht bij onze helpdesk. De specifieke gebruikersvoorwaarden voor Sufficio maken onderdeel uit van de algemene voorwaarden van BMD Advies en zijn vooraf opvraagbaar.

 

Nieuwsgierig wat Sufficio je te bieden heeft? Dat kan! Vraag dan een demo aan.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden