Bestellen

Sufficio MAR is de module die alleen is af te nemen in combinatie met Sufficio Milieu, waarmee abonnees toegang krijgen tot hun eigen milieu aspectenregister. Je stelt zelf het MAR op of samen met onze adviseur.  Je logt online in, op een eigen systeem, dat altijd up-to-date is. Sufficio MAR en Milieu werkt op abonnementsbasis per jaar. 

Prijzen

De investering bedraagt € 275,- voor een jaarabonnement Sufficio MAR en éénmalige initiële kosten van € 275,- voor het implementeren van het register in Sufficio MAR (met of zonder import van bestaand overzicht milieuaspecten). Daarnaast kun je kiezen uit verschillende opties van het opstellen tot het onderhouden van het register. Bekijk hier de Prijsinformatie 2021 van alle Sufficio modules.

 

Optie 1

Sufficio MAR basistool

Jaarabonn.

€ 275,-- (excl. btw) 

 Optie 2

Sufficio MAR basistool

+ opstellen

(maatwerk)

Optie 3

 Sufficio MAR basistool

+ opstellen + onderhoud

(maatwerk)


Andere modules

Een jaarabonnement op een van de modules van Sufficio geeft je online toegang tot de webbased applicatie voor een kalenderjaar. Je houdt met Sufficio alle acties controleerbaar en beheersbaar. Je logt online in, op een eigen systeem dat altijd actueel is. Je kunt voor vragen terecht bij onze helpdesk. De specifieke gebruikersvoorwaarden voor Sufficio maken onderdeel uit van de algemene voorwaarden van BMD Advies en zijn vooraf opvraagbaar.

 

 Nieuwsgierig wat Sufficio je te bieden heeft? Dat kan! Vraag dan een demo aan.

 

 

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden