De werking van het MAR

Maatwerk MAR met Sufficio

Heb je nog geen MAR dan stellen wij een maatwerk MAR voor je op aan de hand van de eigen milieuactiviteiten. De Sufficio MAR handleiding biedt je handvatten om ook zelf aan de slag te gaan om het MAR bij te houden en te actualiseren.

Importeren via een template

Heb je wel een MAR, dan importeren wij dit bestaande overzicht naar Sufficio MAR conform een standaard template. je vult zelf eenvoudig nog ontbrekende gegevens in om het aspectenregister volledig te optimaliseren of laat dit door een BMD/adviseur doen.

Uniformiteit met één structuur

Het hebben van verschillende varianten in Excel voor verschillende locaties, zeker als deze ook nog eens worden beheerd door verschillende personen, brengt in de praktijk geen eenduidigheid met zich mee. Bij middel- en grote organisaties is het handig om één structuur aan te houden. Met Sufficio MAR werk je dus vanuit uniforme structuur.

Actualiseren van wetgeving

Bij het uitvoeren van een actualisatie van het MAR schenk je aandacht aan gewijzigde wet- en regelgeving en aan wijzigingen in omstandigheden of installaties binnen de organisatie. Deze kunnen in meer of mindere mate invloed hebben op het milieueffect en dit leg je weer vast in het MAR. Ook dit kunnen wij jaarlijks verzorgen.

                                                                                                                Download hier uitgebreide informatie Sufficio MAR

                                                                               Functies en voordelen MAR MAR actualiseren

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden