Maatwerk RI&E

Risico's borgen met Sufficio RI&E

Sufficio RI&E is een maatwerkoplossing binnen een continu proces van uitvoeren, beheren en borgen. Het brengt je veel verder dan het maken van ‘foutenlijstjes’. Online heb je niet alleen volledig inzicht in de risico’s, maar beschik je over uitleg hoe je eenvoudig risico's kunt verkleinen. Het Plan van Aanpak is daarbij voorzien van praktische oplossingen, die je niet zelf hoeft te bedenken. 

Dynamisch arbozorgsysteem

Sufficio werkt als een dynamisch arbozorgsysteem. Met digitale rapportages en overzichten, waaruit je alle acties (voortkomend uit de jaarlijkse actualisatie) en ook eigen acties eenvoudig toewijst aan medewerkers. Je houdt de RI&E daarmee levendig voor jezelf en uw personeel. Geen boekwerk dat onder een laag stof in de kast verdwijnt. Uit onderzoek (Insp. SZW) blijkt dat maar 40% van de bedrijven de verplichte Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) goed voor elkaar heeft. Dit betekent dat meer dan de helft van de bedrijven nog aan de slag moet.

Het hele RI&E pakket (systeem, uitvoer en advies) biedt zekerheid:

  • Je investeert in een waardevolle en persoonlijke aanpak, inclusief adviezen op basis van onze jarenlange ervaring in de markt voor het bedenken van handige oplossingen.
  • Je blijft maandelijks op de hoogte van alle wijzigingen, leest wat het effect hiervan is op de bedrijf en je hebt overzicht aan welke punten je nog moet werken.
  • Met Sufficio RI&E hou je de RI&E actueel. Een praktisch online instrument, afgestemd op elk type organisatie, eventueel aangevuld met branchespecifieke kenmerken.

                                                                                                                           

Sufficio RIE demo aanvragen

 

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden