Passende RI&E methode

Met Sufficio RI&E heb je niet alleen een tool voor overzicht in alle veiligheids-, gezondheids- en welzijnsaspecten, maar het is ook direct een risicomanagement tool. Naast het aandragen van oplossingen zet je via het systeem acties uit naar medewerkers om risico´s te verkleinen. Dit helpt dan weer bij het bewustwordingsproces dat veiligheid niet alleen jezelf aangaat, maar ook invloed heeft op je collega’s.

De Sufficio RI&E methode heeft de volgende voordelen:

  • RI&E inzicht - Sufficio RI&E geeft ook een goed inzicht in wat je wèl goed voor elkaar hebt en wat je (nog) beter kunt doen. Daarnaast is het een hulpmiddel dat voorziet van kennis die jezelf soms niet in huis hebt.
  • Wettelijke eisen - De RI&E uitvoeren met Sufficio scheelt je veel uitzoekwerk. Je krijgt een leesbare rapportage met een eenvoudige vertaling van de wettelijke eisen.
  • Plan van aanpak - Na het uitvoeren van een RI&E kun je eenvoudig online in Sufficio aan de slag. Sufficio RI&E helpt je bij het bijhouden van de acties in een Plan van Aanpak. Je kiest dus voor een methode waarbij je de hele organisatie kunt betrekken.
  • RI&E in de praktijk - Elk aspect bevat een toelichting hoe je deze moet interpreteren in de praktijk. Wij geven je daarbij direct tips om slim acties in gang te zetten binnen de organisatie.

 

Terug naar de vorige pagina

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden