RI&E als totaalpakket

Bij het opstellen van een RI&E word je bijgestaan door een van onze adviseurs, die met een praktische en kritische blik naar de organisatie kijkt. Op deze wijze worden blinde vlekken voorkomen. Wij beoordelen de risico's van de gehele situatie op de eigen locatie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een oplaadpunt voor een heftruck. Ook wat je niet ziet controleren wij.

Sufficio totaalpakket

toaaladvies Sufficio

Door het totale pakket beschik je met Sufficio RI&E over een praktische, leesbare en gevalideerde RI&E, die de bedrijfsrisico’s op het gebied van welzijn, gezondheid en de arbeidsomstandigheden in kaart brengt inclusief advies, waar je de komende jaren actief mee kunt werken.

1e jaar: De RI&E wordt opgesteld en je gaat aan de slag met de acties en aanbevelingen. Wanneer je niet actualiseert, betekent dit vanaf 2 jaar een ‘gat’. De RI&E sluit niet meer aan bij de werkelijkheid, wijzigingen zijn niet bijgehouden en ook de controle daarop moet opnieuw worden uitgevoerd.

2e jaar: Basis + actualisatie betekent een zekerheid dat nieuwe wijzigingen worden meegenomen, inclusief jurisprudentie. Met een PDCA-cyclus toon je nu aan: wat is gedaan, wat is gewijzigd en waar je zelf nog aan dient te werken.

Het proces vervolgt zich in het 3e jaar en daarna.

De RI&E-rapportage en het Plan van Aanpak zijn op elk moment online beschikbaar; openstaande acties zijn bij te houden, gereed te melden en wijzigingen en bijlagen zijn toe te voegen. Denk hierbij aan foto’s en documenten voor het eventueel onderbouwen van beoordelingen. Bij het actualiseren van de RI&E is de PDCA-cyclus van toepassing. Onze adviseur komt langs en herhaalt het proces vanaf de volgende controleronde.

 

Terug naar de vorige pagina

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden