Wie is BMD Advies?

BMD Advies is een landelijk collectief van zes regionaal opererende organisaties met gezamenlijk meer dan 3000 aangesloten leden. Zij streeft naar balans tussen mensen, zorg voor milieu en gezond rendement. Het product Wettelijk Aspecten Register Milieu (WAR Milieu, de voorloper van Sufficio Milieu) is al jaren voor vele ondernemers de leidraad voor compliancy. Het systeem is in de praktijk getoetst en goed bevonden door vele tientallen auditors van certificerende instellingen zoals Lloyd’s Register, TÜV, KEMA, BVQI en KIWA.

Binnen Sufficio - het Workflow Management Systeem - valt Sufficio Milieu, Arbo, RI&E en MAR. Deze modules zijn doorontwikkeld en sluit aan op de trends en veranderingen in de markt. Dit product is ontstaan op basis van ruime ervaring en lange samenwerking. Onze betrokkenheid stopt niet bij levering. Wij houden contact voor het verdere verloop van het uitvoeren van acties ten behoeve van compliance aan wetgeving. Optimaal gebruik van deskundigheid en een continu terugkerend proces van controle op wetgeving en het signaleren van acties.

We onderscheiden ons van de markt door vanuit het oogpunt van uw bedrijf de gefilterde wet- en regelgeving te vertalen naar simpele en eenvoudige taal. Op basis van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van managementsystemen, nemen wij het bijhouden van wet- en regelgeving uit handen. Zodat elk bedrijf zich alleen concentreert op de uit te voeren acties en compliant zijn. Ons product is goed bevonden door vele tientallen auditoren van certificerende instellingen. Daarmee is Sufficio met haar modules niet alleen een prettig instrument voor elk bedrijf, maar ook nog eens erg handig bij certificeringsaudits.

Ik wil meer weten over

Uw naam is niet ingevuld.

U heeft geen bedrijfsnaam opgegeven.

Uw e-mailadres is niet of niet correct ingevuld.

U hebt geen vraag of opmerking ingevuld.

* Verplichte Velden